top of page
Kopie van Naamloos ontwerp.png

Short Stories

Wil je graag prachtige portretfoto's om je website mee op te fleuren?

Frisse beelden nodig voor een nieuw aanbod?

Maar geen nood aan een grote beeldenbank?

Dan zijn de short stories iets voor jou!

Wat is dat, een short story?

 • Een heerlijk mini-shoot op een prachtige locatie.
  De locatie en de sfeer is telkens anders.
   

 • Je krijgt achteraf ALLE afgewerkte beelden in hoge en lage resolutie. Dat zijn er minimum 20, maar meestal meer. Geen extra kosten voor bijkomende beelden.
   

 • Inspiratiegids & 1-op-1 voorbereidingsgesprekje om helemaal klaar aan de start te verschijnen.
   

 • Een warme ontvangst met lekkers en goodies.

Fotofolies personal branding fotograaf-14.jpg

Deze Short Stories komen eraan:

Fotofolies x Ardeo-131.jpg
Fotofolies x Ardeo-131.jpg

Op dit moment ben ik nog volop plannen aan het maken. 

Er komen in 2023 zeker Wanderlust Stories
& Short Stories op verschillende locaties

Dit vonden zij van hun Short Story

Fotofolies x Personal Branding Eva Tack illustraties-4_websize.jpg

Wow!

Ik ben écht zwaar onder de indruk!

 

Echt ongelooflijk hoe mooi en typerend de foto's zijn, hoe professioneel je alles toont en omringt met de beste zorgen.

 

 Echt megatop!

Eva Tack - @tackeva 

Fotofolies x De dood leeft-27_websize.jpg

De foto’s zijn MAGNIFIEK !!

 

Ze tonen wie we zijn, en hoe we als bevriende ondernemers met hart en ziel verbonden zijn door een thema dat ons beiden raakt.


Ze tonen onze dynamiek, en de manier waarop we elkaar aanvullen.


Ze tonen de zachtheid, maar ook de professionaliteit en gedrevenheid waar we dit initiatief in Vlaanderen zetten.

Amy @ikrouw.be

& Veerle @vert.rouw

Fotofolies x Body Wave Antwerp-5_websize.jpg

Gelukkig ben ik even gaan zitten om de beelden van de mini-shoot te bekijken.

 

De foto's zijn zo mooi, natuurlijk, gewoon m’n authentieke zelf. De goede vibes die ik die dag voelde, spatten ervan af. 

Als dit het resultaat is van een mini-shoot, wat moet dat dan geven ‘in ’t echt’?

Tinneke - @bodywaveantwerp

Veelgestelde vragen

 • Help, ik sta niet graag voor de lens!
  Ik ook niet! (Het geheim van de meeste fotografen is trouwens om achter de lens te gaan staan ;-)). Geen nood. Ik help je vooraf en tijdens de shoot om je angst te overwinnen. 99% van de mensen voor mijn lens staan zijn geen fotomodellen en staan niet te springen om voor de camera te verschijnen. En de meeste zeggen achteraf dat ze het eigenlijk wel leuk vonden. Jou op je gemak stellen en je in beeld brengen zoals je bent is mijn superpower en ik help je voor en tijdens de shoot om als jezelf voor de lens te verschijnen.
 • Hoe verloopt de fotoshoot?
  Elke fotoshoot is een beetje anders. Meestal begin ik de shoot door je dingen te laten doen die je normaal zou doen. Bloemen schikken, tekenen, schrijven, ... wat het ook is dat je graag doet. De portretten doe ik meer op het einde van de shoot, als je je wat meer op je gemak voelt. Nodig je graag een klant uit om mee op de foto te gaan? Dan kan dit ook op het einde. Dan kunnen jullie daarna nog lekker verder bijpraten ;-).
 • Kan ik extra foto's aankopen?
  Nee! Om de simpele reden dat alle foto's inbegrepen zijn bij je shoot. Goed hè ;-). Ik vind het heerlijk om je verhaal in beelden te vertalen, en voor mij zijn die beelden 1 geheel. Daarom krijg je alle beelden die ik selecteerde en bewerkte in hoge en lage resolutie. Er zijn geen extra of verborgen kosten.
 • Zijn de kilometers inbegrepen?
  Kilomters voor shoots in de buurt van Antwerpen zijn inbegrepen. Voor shoots verder dan 10km van Antwerpen betaal je €0,50/km.
 • Kan ik extra uren bijboeken?
  Zeer zeker. Ik blijf met alle plezier wat langer plakken. Een extra uurtje fotografie kost 150,- excl. btw.
 • Wat als het regent op de dag van de shoot?
  Aaaah het Belgische weer... De ervaring leert me dat meestal wel meevalt met die buien. Wist je dat wolken zelfs voor het mooiste licht zorgen? Ik raad aan om minimum 1 binnenlocatie te voorzien, zodat we even kunnen schuilen of binnen foto's kunnen nemen. Tenzij je natuurlijk enkel buiten werkt. Dan schuilen we wel even onder de bomen of een paraplu. Vallen onze plannen toch helemaal in het water of heeft Frank storm voorspeld? Dan zoek ik graag samen met je naar een nieuwe datum die past.
 • Help je me bij de voorbereiding van de shoot?
  Uiteraard! Dat vind ik het leukste deel van mijn job - samen met jou een plan van aanpak maken en kijken waar jij blij van wordt. Je krijgt een inspiratiegids en vragenlijst voor de shoot. Ongeveer 2 weken op voorhand spreken we ook af om je verhaal scherp te krijgen, samen te overlopen wat je zeker in beeld wilt en je shootplan te maken.
 • Hoe bewerk je de foto's?
  Geen ondernemer is dezelfde, dus ook geen enkele nabewerking is dezelfde bij mij. Ik vind het heerlijk om je foto's na te bewerken in een stijl die bij jou, je persoonlijkheid en je uitstraling als merk past. Zo krijg je geen 13-in-een-dozijn foto's, maar unieke beelden die helemaal als 'jij' voelen. Ik hou van echt boven perfect, dus als je graag een gephotoshopte versie van jezelf ziet zonder rimpeltjes of 3 maatjes minder, dan ben je waarschijnlijk aan het verkeerde adres. Ik geloof in natuurlijke uitstraling en schoonheid, en dat is wat ik probeer te vangen in beelden.
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden?
  Ik vraag om het bedrag van de fotoshoot 1 week voor de shoot te betalen. Is het bedrag te groot om ineens te betalen? Dan kan je ook in 2 termijnen betalen.
 • Wow, da's veel geld voor een uurtje fotografie.
  Ik kan begrijpen dat het zo lijkt. Maar een fotofolies fotoshoot is niet zomaar een uurtje fotograferen. Het is een weg die we samen afleggen. Vooraf, tijdens en na je fotoshoot. Vooraf, door ons samen voor te bereiden en een shootplan te maken. Tijdens, door alles rustig klaar te zetten, de locatie te verkennen en samen te overlopen wat we gaan doen. En achteraf, wanneer ik met heel veel liefde de juiste beelden en bewerkingsstijl voor jou uitkies. En we samen genieten van het moment waarop je je beelden te zien krijgt, en je al je vragen aan me mag stellen en zacht duwtje in de rug krijgt om ze te tonen aan de wereld. Je koopt dus geen uurtje fotoshoot. Je investeert in jezelf én in je onderneming.

Hey, ik ben Lies.

 


Je hebt een verhaal te delen. 
Ik help je graag om het te vertellen op jouw manier. Met beelden die tonen wie jij bent en hoe jij de dingen graag doet. 

portfoliofoto-283.jpg
bottom of page